Almost everything..

Almost everything..

Elit nästa!!

hundarPosted by Cecilia Sun, May 09, 2010 23:18:13

Var till Camilla i Östersund i helgen, sov en natt, åt gott (vi är rutinerade kockar bägge två..smiley) drack lite vin och had allmänt trevligt!

Hade ej träffat hennes Timber förr, men han var ju en fin kille.Ix gillade honom också..smiley Så v hade mycket trevligt! SÖndagen var ju vikt åt tävling i Ånge, vi hade kommit på det 2 veckor innan och lyckades få efteranmäla. Tack för det!

Helt utan stora förväntningar åkte vi dit. Jag skulle testa om Ix pallade ny miljö och folk.Camilla skulle kolla om Timber höll ihop i fler moment än sist och så.

När vi åkte därifrån var det som förvånade men mycket glada VINNARE!! Camilla och Timber fick sitt 1:a förstapris (på 2 försök) på 167.5 p (trots att de avstod apportering och hade ett .. "yvigt" linförighet..smiley Men annars ett MYCKET fint lydnadsprogram, med lugn förare och glad hund!!smiley

Jag och Ix tog mest 9or och 10 or och mitt hopp växte för varje moment. Var så glad efter metallapporteringen så jag satte mig ner och pussade henne på huvudet och tänkte att nu kan inget gå fel "kan inte nolla vittring, som hon är så säker på och fjärr, som fungerat riktigt bra. Då... tar hon fel vittringpinne?!?! Har aldrig hänt! Hon sökte inte ens!? Bara tog första bästa.. Då sjönk modet, då vittring är 40 p, trodde ej vi skulle ha råd med det. Men det hade vi!! 259 p och UPPFLYTT till ELIT!!

SÅ härligt!!! Vad jag har väntat på detta! Nu börjar det roliga!

Ska på kurs med Nancy nästa helg i Piteå, tala om bra timing, nu får vi lägga en god start för Elit. Men mycket god och kunnig hjälp! Ser så fram emot kursen!!

Träffade Lena och Camilla från Åre (järpen) på tävlingen! Mycket trevliga tjejer, som jag hoppas träffar ofta framöver! Och deras hundar ser väldigt trevliga ut! De hade missflyt med varsitt moment, vilket resulterade i lägre betyg än de hade hoppats på, men det syns att det finns där, när allt stämmer! Och lilla Jax var ju INTE ALLS söt heller, som Camilla hade med sig..smiley Huvva för söta små valpar..smiley

De tränade sök efter tävlingen, tänk om jag hade haft en sökhund i träning, då hade jag GÄRNA hängt med dem på en sökrunda! Det är ju SÅ KUL!!! Saknar det ibland. Kommer nog att återuppta det framöver.

Ja, ja. Hade ingen kamera med, Men Lena har lagt ut några bilder på sin hemsida (kolla om ni vill på bloggen på http://lenashundsida.cybersite.se/startsida.html)

Ha det bra alla!!

/ 2 st mycket glada Eire Ix och Cissi

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.