Almost everything..

Almost everything..

Nu snöar det..

hundarPosted by Cecilia Thu, October 09, 2014 15:47:08

...Men inte riktigt dags att ta fram skidorna än, tyvärr..

Jag och barnen var och testade bågskytte igår, det var kul! Det ska vi göra fler gånger. Men man kan säga att barnen var bra mycket bättre på det än jag,,,

Idag har vi "tidigdag" dvs jag slutar 14.00 och barnen får gå hem då. Det är skönt, det känns som om helgen blir längre då. Och på fredagar slutar jag 12.00 så då är det even better!!! Jobbar 85% nu.

Hade tänkt träna Lee idag och kanske en långpromenad.. Men är så frusen att vi stannar inne just nu i alla fall. I kväll är det valpkurs, då ska vi miljöträna. Dvs gå i gallertrappor, hissar, träffa läskiga statyer osv. Det ska bli kul!! Antar att det blir Lee som får följa med, då Nappe kan vara lite .."stissig" när han möter främmande människor och då kanske vaparna blir oroliga i onödan.. Ska jag ha med en hund, är det ju en fördel att den har en lugnande inverkan på valparna. Fast frågan är.. om nån av mina hundar har en lgnande inverkan på nån, nånsin... Sådan hund-sådan matte kanske..

Däremot på lördag kväll är Nappe bra att ha.. Då ska jag sova i en klubbstuga ute i mörkret, och så mörkrädd som jag är kan det vara skönt med en vapendragare och beskyddare. Även om det är "Stissiga-Nappe" :)

Hoppas hinna träna hundarna i helgen en sväng i alla fall :)

That´s all for now!! Hej och hå. :)

Tänker på en vän idag som mister en gammal hästkompis och en annan vän som mister en hundflicka efter ett långt liv tillsammans. det är så tungt, trots att man vet att det nån gång blir så :(

Får mina tankar att gå till min gamla älskade TRIXA. Fin-gumman som levde gott och länge hos oss.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.