Almost everything..

Almost everything..

NUU!!

hundarPosted by Cecilia Fri, September 26, 2014 22:45:32
ska jag återuppväcka min blogg!!!

Skrev nyss ett inlägg som försvann när datorn tappade nätverk... OERHÖRT frustrerande!! Jag hade nästan inte tänkt skriva måt igen och aldrig försöka skriva på bloggen igen, men... Here I go. (nu blir säkert allt mkt sämre än sist..)

Ska försöka uppdatera er på senaste... året,,, Sen är vi uppdaterade och med, så då är det bara att köra..

Har inte tävlat (eller ens tränat mina hundar på över ett år....Men tävlade 30 aug på hemmaklubben. Det var kul! Vi var inte redo, visste att flera moment var osäkra oga den träningsbrist som rått här i huset.. Men vi hade appell spår tävling och därmed domare på plats, så jag fick "ledigt" och kunde träna. Tack för det Linda Olofsson!
Det gick över förväntan. 2 av momenten blev 0or, men de var Mycket ofärdiga. Det var vittring och rutan. Lee blir ibland så het att hon inte söker, utan tar första bästa pinne. Och nu blev det fel. På rutan.. Hon spran full fart på rätt avstång, men brevid rutan... Så kan det gå! Men vi hade kul och jag såg många fina detaljer som vi tar med oss. När allt stämmer så kommer det att bli fint! Jag ser fram emot att få försöka visa vilken bra hund jag har!

Dömde SM i somaras (igen). Vi var den här gången 2 st från min domarutbildning, Jag och Jenny Wibäck . Det är lite kul då vi var 8 som blev godkända på Sveriges första lydnadsdomarutbildning och så många blir uttagna till att döma SM. Även på SM 2012 när jag dömde i Borlänge, var vi 3 från min utbildning. Det var jag Barbro Kamleitner och Anders Svensson. I år tävlade han i stället, vilket man får respektera som en god ursäkt... :) Det är kul och hedrande att döma SM, man inser att man har ett bra tänk och bedlmning och att man anses som god nog att döma Sveriges bästa hundar.

Om några veckor åker jag till Stocckholm på regelrevideringskonferens. Vi ska diskutera ändringar som gör att vi ska bli enligt internationella klasser. Vi är redan helt enligt elitklass, så jag tycker det är helt rätt att justera lägre klasser. Vi är redan så nära i moment, att skillnaden inte blir stor. Det gör det lättare för våra ekipage att konkurrera internationellt.

Om nån vecka ska jag till en annan klubb och ha helgkurs i tävlingslydnad. Det är alltid kul att komma till trevliga klubbar och att få miljöträna sin egna hundar. Och att de vill ha mina kunskaper är ju otroligt, då jag visat så lite resultat på tävling de senaste åren... Men nåt måste jag ju förmedla. :)

I morgon åker jag till Skellefteå för att hålla en lydnadsdomarutbildning för distriktet. Det blir kul! Vi behöver så många nya funktionärer vi kan få! Mera mera!!! Jag Lee och Nap ska sova i campingstuga. Alltid lika... intressant :)

Mer? Jo, håller en valpkurs med 10 fina hundar med engagerade hussar/mattar Det är allt från golden, husky, dvärgpudel, finsk lapphund, aussie, bc, NB spets till flatte. De är så duktiga och fina med sina hundar, så det är bara en lyx att få vägleda dem i sitt hundägande! :)

Det var väl en snabb uppdatering kring "hunderiet". Annars då?

Har sprungit sönder foten och har hälsporre... Men.. 55 mil på skidor sen nyår, 77 mil cykling, mer än 30 mil löpning och minst 3 timmar/vecka på gymmet sätter väl sina spår. Nu vill jag ha SNÖ!!! Fram med skidorna snart!!! Springa kan jag ju inte så bra längre... eller gå... Men är huvudet dumt.. så är .. jag ni vet.

Sprang Tjejmien för 3e året, ska åka Tjejvasan för 4e året och har fjort några 5 km lopp de senaste åren. (har bara sprungit och åkt skidor i 3 år nu..). Vill göra mer!! Funderar på Vätternrundan i sommar.

På jobbet.. Allt rullar på i ett snabbt tempr, man hinner inte tänka. Men.. men blir INTE uttråkad i alla fall. Fast ibland är man så stressad attman knappt vet vad man gör.. Men jag trivs väl med det, antar jag. Hellre det är långsamt tempo.

Slutligen. Barnen. Mina FINA FINA barn!! De är 8 och 10 nu och jag är så stolt över dem!!! Får ångestkänslor ibland när jag tänker på hur fort de växer och vill bara njuta av varhe stund med dem. Leia spelar fotboll nu och hon tycker det är så kul! Oliver går på Sport ch Lek i kyrkans verksamhet och han trivs bra med det! De hänger med i skolan och har vänner. De vill fortfarande kramas och säger de älskar oss. :) Vad mer kan man önska sig?

Återkommer mer uppdateringar för dem som är intresserade :)

Take care out there!!!

What doesn´t kill you, makes you stronger!!
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.