Almost everything..

Almost everything..

Debut!

hundarPosted by Cecilia Mon, May 27, 2013 00:24:32

Vi åkte till Strömsund i går på vinst och förlust. Jag visste att det lika väl kunde gå kanon som att det kunde gå dåligt! Allt är inte helt befäst, men.. ser väldigt lovande ut so far!smiley

Lee är en trevlig och balanserad hund att träna och vi har fint samarbete. Det känns bra att träna henne, alltid! Dessutom är hon relativt ointresserad om omgivningen när vi tränar och bara fokuserad på mig och det vi gör!

SÅ SKÖNT!! Nap har ju varit lite... lättdistraherad om man ska uttrycka det milt..

I alla fall: EN lätt het Lee gick lite långt fram i linförigheten och satte sig snett= 7:a. Läggande, strt DK (Medvetet från mig) = 7:a. Sedan bara 9:or, 8.5 på nåt och 10:or SUMMA 168.5 p och ett uppflytt!!

Hon är så fin lill-tjejen!!

Nu ska vi träna, träna och träna och inte stressa med start i högre klass. Det får bli till hösten:)

Annars.. ja vi har haft en fin helg. Jag och Leia var i Umeå i fredags och shoppade. Jagskulle döma lydnad på kvällen i Umeå och då var Leia med kompis, en härlig kväll på Umeå brukshundklubb, men trevliga funktionärer och strålande väder. Tyvärr bara 3 startande i Elit, men kul att döma nya hundar ändå.

Tränade sök och budföring idag på klubben, SKITKUL!! Gött att göra nåt annat ibland.

Skulle ha åkt till Skellefteå nästa vecka och dömt Elit och 3:an, men pga för få anmälda blir det inte så. Så nästa mål är kursen med Johan Lindahl på klubben. EN liten klubbtävling innan också.

Min egna träning går finfint! Jag springer i snitt 3 mil i veckan, cyklar i snitt 5 mil i veckan och går 3-4 gånger på gymmet i veckan. Ska snart springa Vårruset i Östersund. Men känner ibland av ett ömmande knä.. Försöker träna till det, så det ska bli bra.. Hoppas det! Vill kunna träna mkt hela sommaren!

Hundarna får ju springa med en del också bara kul för oss alla!

Ha det bra alla!!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Cissi Tue, June 18, 2013 21:45:02

Ja Lena kurs i höst!! Blir KUL!!

Och behövs.. :)

Posted by Lena Eriksson Tue, June 04, 2013 08:13:42

Hallo och grattis igen! Kul att du kommit igång och bloggar igen... Vi får planera in en helg i höst det vore så kul // kram