Almost everything..

Almost everything..

Nytt år-nya tag!!

hundarPosted by Cecilia Thu, January 13, 2011 23:19:18

Japp. Så är det. Trots många motgångar förra året, så.. känns allt ljust igen!

Hade underbara lovveckor under Jul-nyår!! Känner mig stärkt och pigg!!

Pluggar för fullt, har klarat första halvåret- bara 1 år kvar!!

Vi har bokat Greklands-resa i Juni!! SÅ HÄRLIGT! Alla 4 till ett hotellkomplex med allt!

Har köpt en underbar hundkille, Lägdoms Napoleon, av Anna-Sara, en god vän. Och det känns BARA BRA! Trots att jag alltid sagt "aldrig en hane.." Han är helt underbar! Söt, social, glad, pigg och SÅÅÅ charmig...:)

OM han överlever könsmognaden någorlunda, utan att förändras helt, så.. har jag en fin hund att jobba med! Han verkar till och med ha egenskaper för bruks också.. SÅ.. vi får se..

Ska jag skissa på några planer (har ej orkat tänka på såna sedan Ix plötsligt insjuknade och dog) så... Jamen en lydnadstävling eller 2 ska vi väl klämma in i år..:) och träna lite sök och spår. ( i mån av tid)

är ju tyvärr borta var tredje/fjärde vecka i Umeå ända fram till juni och sedan nästa termin också. Så tiden rinner på.. Men vill man så hinner man!

Ska väl ner till Nyland och kolla på fåren med killen också. Redan i vinter hade jag tänkt.. Men Anna-Sara blir väl chockad över hur ohyfsad han är. Men så är han ju ett bortskämd "sista barnet" också.. :)

I år ska jag avsluta lydnadsdomarutbildningen jag håller, starta en ny troligtvis. Hålla en sökkurs. Men mer hinner jag ej med heller.

Må väl alla!!

  • Comments(1)//blog.cissishundar.se/#post99