Almost everything..

Almost everything..

SEMESTERN 2010

hundarPosted by Cecilia Tue, August 17, 2010 22:50:23

Måste väl uppdatera.. Tror jag lägger in mest bilder, enklast så.

Men ska väl klämma ur mig några rader, har liksom tappat suget för att skriva här..

Har haft en superhärlig sommar!! 2 veckor hela familjen i husvagn i Ö-vik, Skellefteå,Luleå, Piteå och sedan som avslutning några härliga dagar i Sävast hos Louise och Pär med kids. Tok-härligt!! Man ville aldrig komma hem.

Har hunnit till syrran 1 vecka, men min mor som ressällskap. Några dagar i Sunnansjö hos Sara med barn, söt hund och hästar (och crossmotorcyklar..smiley) Det resulterade i skrapsår på Sara och en ridtur för mig (det var kul, det var så längesen)!

Vi har också varit en vecka i stugan. Hunnit måla hela köket och vår utbyggnad (äntligen!) Fint blev det! Sen har jag umgåtts med mina fina vänner här i "byn" och ätit och druckkt gott!!

Men Ix har jag tävlat en gång, i mitten av Juli i storuman och vi lyckades skrapa ihop ett förstapris i Elit!! Men är långt ifrån nöjd med den insatsen.. Så jag ringde min coach och fick fina tips, som har fungerat gör-bra! Så nu ska vi tävla!! Är anmäld apå 3 st de närmsta veckorna!

Har börjat jobba. Känns bra. Ska få plugga i år på heltid, distans i Umeå. Ska bli speciallärare. Ska bo hos en god vän i Umeå. Så himla kul, det känns som det var dags för nåt nytt projekt! Ni som känner mig vet ju att jag alltid har ett projekt, annars blir jag understimulerad..:s

Har börjar löpträna. Springer varje dag. Har gjort det i 20 dagar. Det känns bra både mentalt och fysiskt. Men är orolig för att foten ej ska hålla.. Men än känns det bra!

I helgen blir det bröllop och troligtvis en tävling på söndag.. På tisdag börjar mina elever, dvs allvaret. Jag är redo!!

See ya all out there! Lägger in fler bilder i nästa inlägg, verkar strula...

  • Comments(0)//blog.cissishundar.se/#post96