Almost everything..

Almost everything..

Uppdateringar

hundarPosted by Cecilia Sun, May 30, 2010 10:29:35

Har uppdaterat en del sidor på min hemsida. Det händer kanske 1 gång per år, så.. om det är nån som kollar in på den ibland, kan det vara ett bra tillfälle nu..smiley

Annars inte mycket nytt. Ska till Åsele i kväll och träna, och ha möte. Har tävlinsgkurser i morgon, Det finns en del trevliga ekipage där, som jag tror komemr komma ut på tävlingsbanan framöver, det känns spännande. Man blir mer motiverad när man känner att de utvecklas och har målbilden klar!

Vi hade tävling på klubben i fredags, jag dömde alla klasser (bara 1 i elit och 1 i 3:an). Några riktigt fina prestationer utan att nämna några (ni vet vilka jag menar Carina, Lena och Camilla..smiley ). Kul!! Grattis Lena!! och Camilla... det finns mycket där att jobba vidare med!! Härligt att se!

Sedan andra som hade bitvis fina moment, sedan andra som ej riktigt fungerade den dagen, men blir fint när allt stämmer!!

Jag blir sugen att TÄVLA!!!! Funderar på att tokträna spår, bara för att få nåt att jobba med, medan jag filar till momenten i lydnaden.. Jag måste ha ett mål annars blir jag tokig! Man kan ju inte bara vila.. tycker varken jag eller Ix.smiley

Ha det bra

  • Comments(0)//blog.cissishundar.se/#post95