Almost everything..

Almost everything..

Vännäs och 4-årskalas

hundarPosted by Cecilia Sun, May 23, 2010 00:45:59

Har en helg då jag dömer flera tävlingar, med andra ord 3 at på 7 dagar. Men det är kul!

HAr ju mitt uppflytt, så då är det bara kul att döma andra trevliga hundar och förare. Annars hade jag kanske haft ångest över att jag ville tävla själv i stället..

Var i Vännäs i går, ska till Lycksele i morgon. Dömde lydkl 3 och elit igår. Detvar en trevlig klubb med trevliga människor. Träffade en del "gamla" bekanta, det var kul. Fick bla träffa en stilig riesenhane,,smiley Hur än man gör, så tycker man om dem. I alla fall jag.. smiley

Saknar Thöa såna gånger, eller egentligen ganska ofta..smiley

Det var blandade insatser igår, men i det stora hela många fina prestationer. Glada pigga hundar, med fint samarbete. Så härligt att se. Var bland annat imponerad av Briarder, Schäfrar och Pumi.

Hade kalas för sonen idag. Idag kom hans bästa kompisar, 6 st busiga 3 1/2 - 4 åringar.. Oj man är alldeles trött nu efteråt. Men kul hade de!! Han fick monstertrucks, motorcyklar och det bästa av allt.. en grävare!! Sedan blev vi bjudna på mat hos vänner, mycket trevligt! smileyMåste vi göra om! Som avslutning på en bra kväll träffade jag 2 arbetskompisar och drack några glas vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Alltid mysigt. Kom precis hem.

Ska väl i säng nu, tidigt i morgon på väg till en ny domaruppgift, döma alla klasser (men få deltagare i varje). Sista uppdraget för några veckor. Har varit borta från familjen 5 helger i rad nu, börjar vilja vara hemma några nu. Tror mina barn vill det med, och min sambo.

Förresten tränade jag Ix efter tävlingen i Vännäs igår, och VAD HÄRLIGT!! Hon gick som.. ja.. en kanonkula. Snabb, glad och oerhört fokuserad! Den bästa känsla som finns. Oj vilken hund jag har!! Nu gäller det att försöka förvalta henne bra!

Avslutar morgondagen med en tävlingslydnadskurs. Sen vila.. en stund,. innan arbetsveckan börjar igen..smiley

Take care y'all out there!

  • Comments(1)//blog.cissishundar.se/#post94