Almost everything..

Almost everything..

Ingen tävling..

hundarPosted by Cecilia Sat, February 20, 2010 20:44:23

..blir det än på ett tag!

Skulle ha gjort debut i lykl 3 jag och Ixan. Och blivit uppflyttade till Elit såklart!!smiley

Men så blev det ej. Avanmälde mig igår under stora kval. JAG ville, men hon är ej klar än. Vissa moment fungerar ej så bra i ridhuset, så nu tränar vi på och väntar på utomhussäsongen. Det blir nog bra. Hellre vänta och det blir bra, än att köra en onödig, dålig tävling nu, bara för att få tävla. Det var ju bara jag som så gärna ville..smiley Att tävla nu vore som om om om Anja Pärson startar i slalom utan en skida.. Kan gå halvbra OM hon har riktigt tur, men risken är ENORM att det skiter sig helt! Och vi siktar bara efter 10or.. Och så hade det varit kul att träffa en god vän som jag ej träffar så ofta nuförtiden på tävlingen. Men vi hinner det ändå, eller hur? Du och jag och en vindunk!smiley

Skulle ha tävlat hemma nästa helg också, men struntar såklart i den också. Dömmer alla klasser. 20 st anmälda, ska bli kul! 4 st i Elit. Min favoritklass att dömma. Ska troligtvis snart få gå kurs för en av mina favoritinstruktörer och en mycket trevlig bekant! Det behöver jag som "kick-off" inför sommaren.

Annars.. hela familjen har haft magsjuka. Blä.. trodde jag skulle dö en natt i veckan. Man minns ej hur illa man mår förrän man är sjuk igen, fruktansvärt!! Svimmade t o m på väg till sängen. Vaknade och tänkte "vad ligger jag här för?" Tror det enorma illamåendet hade att göra med att jag tok-tränat bara några timmar innan jag blev riktigt sjuk och sen ej hann äta ordentligt.. illa..

Men nu är vi alla pigga igen! Alldeles för pigga för att sitta inne när det är för kallt ute. Har därför tvingat oss ut ett antal kortare svängar idag. Har tränat på gymmet igen idag, kändes mkt bra, med tanke på att jag nyss varit så sjuk.

Slutligen. VARFÖR fortsatte jag inte med nån av mina sporter jag utövade som yngre och blev duktig?? SÅ jag kunde delta i OS i stället för att sitta och glo på TV och känna sig så lycklig/deppad för deras prestationer. Och känna att det är så viktigt som man gör. OS är GULD!!! Och mina favoriter har redan "rott hem" sina medaljer. Gillar helst Anja och Anna Haag, men såklart vem gillar inte Kalla och Ferry? SVårt att låta bli. SKa bli kul med fortsättningen! Spännande!!!

BAra ett tillägg... vad tror jag, som om jag skulle vara i OS nu i så fall? Jag vore ju veteran då, som Järbyn ingefär... Men för 5-10 år sedan, hade jag varit op topp!!smiley Antar jag!!smiley

Hej och hå

  • Comments(1)//blog.cissishundar.se/#post90